Γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε τις σπουδές του στο βιολοντσέλο με το Φιλήμονα Καλοτεράκη στο ωδείο Κωνσταντίνου Ματσίγκου. Ξεκινά τις σπουδές του στα ανώτερα θεωρητικά με το Γιάννη Γράμψα και αποκτάει τα πτυχία Αρμονίας (2010), Αντίστιξης (2012) και Φούγκας (2014). Το 2011 εισάγεται πρώτος στο τμήμα Μουσικών Σπουδών του Α.Π.Θ., από όπου και αποφοιτεί το 2017. Λαμβάνει το δίπλωμά του στο βιολοντσέλο στην τάξη του Χρήστου Κόζαλη με άριστα το 2017.
 
Το έτος 2018 κάνει τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο πανεπιστήμιο του Άμστερνταμ με έμφαση στη Γνωστική Μουσικολογία. Αυτή τη στιγμή είναι υποψήφιος διδάκτωρ στο Α.Π.Θ στο τμήμα Μουσικών Σπουδών.
 
Έχει συνεργαστεί με διάφορες ορχήστρες όπως την πανεπιστημιακή ορχήστρα του Άμστερνταμ J. Pzn Sweelinck, την πανεπιστημιακή ορχήστρα της Λισαβόνας και την συμφωνική ορχήστρα του Α.Π.Θ.. Ως ενεργό μέλος της MOYSA, έχει συμμετάσει σε αρκετές συναυλίες της ορχήστρα στην Ελλάδα, και έχει συμπράξει με τη συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Θεσσαλονίκης και την Κ.Ο.Θ."
Διδάσκει: 
Βιολοντσέλο